Ποιοι Είμαστε

 

Η προσπάθεια εξεύρεσης στρατηγικής ως προς τη διαχείριση των φυσικών πόρων και η αναγκαιότητα εφαρμογής βέλτιστων πρακτικών και λύσεων σε πολύπλοκα δασικά και περιβαλλοντικά ζητήματα αποτελούν για εμάς σημείο αναφοράς.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Δασολόγος ΑΠΘ, M.Sc.
Περιβαλλοντολόγος

Οι 6 βασικοί στόχοι μου είναι:

Αποστόλης Καραγεωργόπουλος

H κατανόηση των αναγκών των πελατών μου

Αποστόλης Καραγεωργόπουλος

H παροχή εξατομικευμένων λύσεων, προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις της κάθε μελέτης περίπτωσης

Αποστόλης Καραγεωργόπουλος

H επένδυση σε σύγχρονο και εξειδικευμένο υλικοτεχνικό εξοπλισμό

Αποστόλης Καραγεωργόπουλος

H διαρκής επιμόρφωση και εκμάθηση περαιτέρω δεξιοτήτων στο πολύπλευρο αντικείμενο του Δασολόγου

Αποστόλης Καραγεωργόπουλος

H συνεχής παρακολούθηση των νέων επιστημονικών εξελίξεων

Αποστόλης Καραγεωργόπουλος

Aνεξαρτήτως των προκλήσεων που καλούμαι να αντιμετωπίσω σε κάθε έργο ή μελέτη, εφαρμόζω ολοκληρωμένες λύσεις, χωρίς καθυστερήσεις και συμβιβασμούς σε θέματα ποιότητας και αποτελέσματος

Με τη διαρκή επαναξιολόγηση και βελτιστοποίηση των πρακτικών, των μεθόδων και των διαδικασιών που εφαρμόζονται σε οποιοδήποτε στάδιο ενός πρότζεκτ, διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Οι 6 βασικοί στόχοι μου είναι:

 

  • η κατανόηση των αναγκών των πελατών μου
  • η παροχή εξατομικευμένων λύσεων, προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις της κάθε μελέτης περίπτωσης
  • η επένδυση σε σύγχρονο και εξειδικευμένο υλικοτεχνικό εξοπλισμό
  • η διαρκής επιμόρφωση και εκμάθηση περαιτέρω δεξιοτήτων στο πολύπλευρο αντικείμενο του Δασολόγου
  • η συνεχής παρακολούθηση των νέων επιστημονικών εξελίξεων
  • ανεξαρτήτως των προκλήσεων που καλούμαι να αντιμετωπίσω σε κάθε έργο ή μελέτη, εφαρμόζω ολοκληρωμένες λύσεις, χωρίς καθυστερήσεις και συμβιβασμούς σε θέματα ποιότητας και αποτελέσματος

Με τη διαρκή επαναξιολόγηση και βελτιστοποίηση των πρακτικών, των μεθόδων και των διαδικασιών που εφαρμόζονται σε οποιοδήποτε στάδιο ενός πρότζεκτ, διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ!

Επιδιώκοντας την εξασφάλιση πληρέστερων υπηρεσιών και παράλληλα την ανάληψη και διεκπεραίωση μεγαλύτερων και πιο σύνθετων έργων και μελετών που απαιτούν την απαραίτητη πολυεπιστημονικότητα, αναζητώ συνεχώς νέους συνεργάτες για τη δημιουργία ενός δυναμικού δικτύου ανθρώπων με εξειδίκευση σε διάφορα πεδία (δικηγόροι, πολιτικοί μηχανικοί, τοπογράφοι μηχανικοί, γεωπόνοι, γεωλόγοι), για την επίτευξη κοινών στόχων και σκοπών.

Εάν λοιπόν έχετε όρεξη και πάθος με αυτό που κάνετε και ψάχνετε νέες προοπτικές και προκλήσεις στην επαγγελματική σας καριέρα, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μου.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Δασολόγος ΑΠΘ, M.Sc.
Περιβαλλοντολόγος

Δασολόγος ΑΠΘ, M.Sc.
Περιβαλλοντολόγος

Ονομάζομαι Καραγεωργόπουλος Απόστολος με καταγωγή από τον Αλμυρό Μαγνησίας. Είμαι διπλωματούχος Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος και κατέχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Δασολόγου (αρ. Μητρ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε. 2-04189) και μελετητικού πτυχίου (αρ. Μητρ. 27356) στις Κατηγορίες 24, 25, 27 με βαθμό Α΄ Τάξης. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (M.Sc.) στο πεδίο της Υδρολογίας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Υδατικών Πόρων της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με τίτλο «Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων» (2015-2017).

Από το 2017 έως το 2021 εργάστηκα τόσο στον μελετητικό όσο και στον εργοληπτικό κλάδο, αποκτώντας σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση ασχολούμενος με ένα ευρύ πεδίο αντικειμένων τόσο ως προς τα διάφορα στάδια σε σχέση με το δασικό χάρτη (κατάρτιση, επικαιροποίηση, αντιρρήσεις), όσο και με εκπονήσεις μελετών φωτοερμηνείας, σύνταξης διαχειριστικών μελετών, συμμετοχής σε διαγωνισμούς του Δημοσίου, σύνταξης και εκτέλεσης επιμετρικών εργασιών, καθώς και με τον συντονισμό και την επίβλεψη εργασιών στο πεδίο.

Επόμενο βήμα της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας αποτέλεσε το 2021 η δημιουργία της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία ΄΄ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ΄΄, η οποία εδρεύει στον Αλμυρό Μαγνησίας, διαθέτοντας παράρτημα στην Αθήνα, ενώ δραστηριοποιείται σε όλη την χώρα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων του Δασολόγου, όπως Δασικές, φυτοτεχνικές & περιβαλλοντικές μελέτες, υπηρεσίες δασικών χαρτών και κτηματολογίου, γεωπληροφορικής, σύνταξης μελετών φωτοερμηνείας, διαχείρισης ορεινών βοσκοτόπων, υδάτινων πόρων, αεροφωτογραφήσεων με χρήση ΣμηΕΑ – DRONE και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Στα πλαίσια της παρούσας επαγγελματικής μου δραστηριότητας, αποτελώ εξωτερικός συνεργάτης της Γενικής Διεύθυνσης Δασών & Δασικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ, παρέχοντας υπηρεσίες υποστηρικτικών εργασιών για τις ανάγκες του Τμήματος Δασοτεχνικής Διευθέτησης Χειμάρρων & Έργων Ορεινής Υδρονομίας της Διεύθυνσης Δασικών Έργων & Υποδομών.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Αμφισβητήσεις κατά Πράξεων Χαρακτηρισμού

Επεμβάσεις – Δραστηριότητες σε δάση

Μελέτες φυτοτεχνικής διαμόρφωσης έργων πρασίνου

Πάσης φύσεως νομικές συμβουλές σε θέματα επί της δασικής νομοθεσίας

τροποι παροχης υπηρεσιων

Αφουγκραζόμενοι τις τάσεις της σύγχρονης εποχής και η ανάγκη να ανταποκριθούμε σε μία καθημερινότητα που γίνεται απρόβλεπτη και μεταβάλλεται με όλο και πιο γρήγορους ρυθμούς, με σύμμαχο τις αξιόπιστες τεχνολογικές λύσεις που είναι πλέον προσβάσιμες στο ευρύ κοινό και με τη δεδομένη εξοικείωση της πλειοψηφίας  με την ιδέα των τηλεδιασκέψεων και της τηλεργασίας,  παρέχουμε πέραν των δια ζώσης ραντεβού και υπηρεσίες μέσω διαδικτύου χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι εξ αποστάσεως τηλεδιασκέψεις αποτελούν την πλέον ιδανική επιλογή για τους ανθρώπους εκείνους, οι οποίοι διαμένουν σε άλλη πόλη, που ζουν και κινούνται μέσα σε μία ολοένα και πιο απαιτητική από άποψη χρόνου καθημερινότητα και οι οποίοι όλο και πιο συχνά πρέπει να μετακινούνται για τη δουλειά ή την προσωπική τους ζωή, η αποδέσμευση του ραντεβού από οποιοδήποτε ‘’τοπικό’’ περιορισμό αποτελεί πλέον πολύ σημαντική διευκόλυνση για τον καθένα.